Verwarmingspunt

Met liefde voor het vak

Verwarmingspunt uit Zonhoven is een installateur met 20 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarming en ventilatie. U kunt op ons rekenen voor de installatie en het onderhoud van verwarmingsketels op gas en mazout, warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen. Wij bieden een correct advies op maat en correct prijskaartje.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Nieuwe verwarmingsinstallatie
  • Bilzen
Verwarmingspunt - Nieuwe verwarmingsinstallatie - Bilzen
> Meer
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

De installateur uit uw regio

Wij zijn actief in Zonhoven, Heuden-Zolder, Genk, Hasselt, Zutendaal, Diepenbeek, Alken, Halen, Opglabbeek, Dilsen-Stokkem, Meeuwen-Gruitrode, Wellen, Bilzen en Lanaken.